![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 0 Dołączył: 5.11.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Jak to poprawnie zapisać ? Bo próbuje i próbuje ... wywala błąd invalid label -------------------- Kobiety są jak pixele - ładne tylko z daleka!
Kobieta $zmienną jest ;D Fuck all my project !!!!! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
No a co to jest?
Kod {$ob.duze} Warto by było zadbac zeby cos odpowiedniego bylo wstawione. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 0 Dołączył: 5.11.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
No a co to jest? Kod {$ob.duze} Warto by było zadbac zeby cos odpowiedniego bylo wstawione. To zmienna z szablonu smarty. -------------------- Kobiety są jak pixele - ładne tylko z daleka!
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
No ale po co nam zmienna ze smarty skoro blad jest w JS??
Pokaz kod wyswietlany na stronie. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Problem w tym, że apostrofy argumentu funkcji PopupPic zamykają poprzednie ;/ Nie mogę także uzyć ' bo też jest użyte wcześniej. Także nie wiem co zrobić. Próbowałem jeszcze tak:
Bez efektów -------------------- Kobiety są jak pixele - ładne tylko z daleka!
|
|
![]()
|
|
Nie no stary. Fajnie stawiasz backslash PRZED znakiem. Brak podstawowej wiedzy. Nadrób Kod onMouseOver="document.getElementById(\'aktywny_link\').href=\'javascript:PopupPic(\'{$ob.duze}\')" A na co byl ci ten ostatni " to sam nie wiem... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Nie no stary. Fajnie stawiasz backslash PRZED znakiem. Brak podstawowej wiedzy. Nadrób Kod onMouseOver="document.getElementById(\'aktywny_link\').href=\'javascript:PopupPic(\'{$ob.duze}\')" A na co byl ci ten ostatni " to sam nie wiem... Z twoim kodem dostaje błąd "illegal character" ![]() -------------------- Kobiety są jak pixele - ładne tylko z daleka!
|
|
![]()
|
|
Kod onMouseOver="document.getElementById('aktywny_link').href=\"javascript:PopupPic('{$ob.duze}')\"" Tfu nie przejrzałem dobrze. Przepraszam ![]() Ten post edytował wookieb 30.05.2009, 15:58:45 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Zaczynam wierzyć, że czuwa nade mną jakieś złe fatum
![]() ![]() FireBug wywala błąd: illegal character [Break on this error] document.getElementById('aktywny_link').href=\ -------------------- Kobiety są jak pixele - ładne tylko z daleka!
|
|
![]()
|
|
Pokaz cały kod smarty. A potem wygenerowany w htmlu.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Przykład na stronie http://ganove.boo.pl/test1/towar.php?5
Po najechaniu na miniaturkę powinien sie zmieniać link w powiekszonym obrazku do niej. HTML
-------------------- Kobiety są jak pixele - ładne tylko z daleka!
|
|
![]()
|
|
Kod onMouseOver="document.getElementById('aktywny_link').href='javascript:PopupPic(\'http://www.ganove.boo.pl/test1/photos/towary/5.0.show.jpg\')'"
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 17:47 |