![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 13 Dołączył: 6.07.2008 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam taki kod Kod var accepted = false; function accept() { if(!accepted) { accepted = true; document.reg.post_register.value = "omgwtfbbq"; return false; } return true; } Funkcje wywołuję w ten sposób:
Efekt ma być taki: jest sobie formularz, a w nim przycisk submit z jakąś tam treścią. Po kliknięciu pierwszy raz - ma się zmienić jego treść, natomiast za drugim kliknięciem formularz ma zostać normalnie wysłany. Firefox, Chrome a nawet IE radzą sobie z tym doskonale, a moja ukochana opera nie.. Konsola błędów JS w operze po kliknięciu przycisku wypluwa: Cytat Event thread: submit Error: name: TypeError message: Statement on line 1: Type mismatch (usually non-object value supplied where object required) Backtrace: Line 1 of function script return accept(); ... stacktrace: n/a; see 'opera:config#UserPrefs|Exceptions Have Stacktrace' i formularz zostaje normalnie wysłany. Nakombinowałem się przy tym nieźle, już wysiadam.. Ten post edytował kkuba 30.05.2009, 13:34:15 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 243 Pomógł: 32 Dołączył: 14.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hehe, wredny błąd (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) . Zmień nazwę funkcji z accept() na coś innego.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.09.2025 - 11:42 |