![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 106 Pomógł: 0 Dołączył: 11.03.2007 Skąd: Łódzkie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
mam taki formularz ![]() i chciałbym zrobić do niego taki temacik zeby wpisywane dane w pola "numery karnetów" byly automatycznie sprawdzane czy istnieja w bazie danych, a jesli nie istnieja to dana komórka podkreslala by sie na jakiś tam kolor.. oraz aby sprawdzal czy wpisywana dana w np. w komórkę pierwsza nie powtorzyla sie w innych komórkach. wiem ze zgotowym rozwiazaniem na forum jest trudno to przynajmniej proszę o podpowiedz/ kierunek poszukiwań.. itp Ten post edytował japolak 27.05.2009, 21:34:28 -------------------- moje projekty:
www.hackwars.pl - hacking , webdesign itp www.kosmosnews.pl - Wszechświat bez granic |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
AJAX
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 106 Pomógł: 0 Dołączył: 11.03.2007 Skąd: Łódzkie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
AJAX tym razem to przesadziles;P ze ajax to wiem dlatego pisze na tym forum chodzi mi cos konkretniej.. chce zawęrzyc obszar poszukiwań -------------------- moje projekty:
www.hackwars.pl - hacking , webdesign itp www.kosmosnews.pl - Wszechświat bez granic |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
*zawęzić
Cytat tym razem to przesadziles;P Niby czym? onchange -> $.get('sprawdzKarnet?id=123') -> odpowiedź: wolny/zajęty -> $.toggleClass() (dla jQuery) -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 00:23 |