Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Reply to this topicStart new topic
> Baza danych na serwer
michael17_22
post 19.01.2003, 23:47:21
Post #1

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Posiadam wlasny serwer na Linuxie, Apache..... chcialem umiescic stronke ale potrzebuje baze danych do forum. Problem w tym ze wogole sie na tym nie znam i szukam kogos kto moglby mi pomoc, najlepiej jesli ktos przyslalby mi juz jakas gotowa baze. Z gory dziekuje
Go to the top of the page
+Quote Post
ramze
post 20.01.2003, 07:42:57
Post #2

Grupa: Zarejestrowani

-----

Moze bardziej zaawansowani wysmieją ce teraz powiem, ale ja na twoim miejscu bym zainstalował FoxServ (i to jest problem, bo czy on chodzi na linuchu questionmark.gif ). A tu masz trochę informacji www.linuxindex.pl .

--------------------
CMG: CMG.
+Quote Post
dragossani
post 20.01.2003, 15:37:02
Post #3

Grupa: Przyjaciele php.pl

-----

Wydaje mi się, że jeśli nie łapesz się jeszcze za mocno w linuxie to prawdopodobnie nie grzebałeś za wiele przy wyborze pakietów w instalatorze systemu - i to działa na Twoją korzyść. Na 90% dystrybucja której używasz domyślnie instaluje MySQL lub Posgres. Prawdopodobnie nie musisz nic instalować, tylko nauczyć się korzystać. *

--------------------
cease this long, long rest / wake and risk a foul weakness to live / when it all comes down / watch the smoke and bury the past again / sit and think what will come / raise your fears and cast them all away
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 24.06.2025 - 20:23