![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 20.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem chciałbym zrobić rozwijane munu odnoszące się do bazy danych (dokładnie formularz zamówień ale stanąłem na początku i nie wiem jak dalej iść.
Kod <table border=1 width=100%> <tr><th align=center> ..:: Dodawanie klienta ::.. </th></tr> </table> <p> <? if(!auth()) { print "<p class=error align=center>*** Brak dostępu ***</p>"; } else { @$db = mysql_pconnect("localhost", "root", "krasnal"); if (!$db) { print "wystąpił błąd w połączeniu"; exit; } mysql_select_db("hurtownia"); echo "Wypełnij wymagane pola:<br>"; echo '<form action="" method="post">'; echo '<label>Nazwisko:<br>'; echo '<select name="Nazwisko">'; echo '<option value="nazwisko">Wybierz</option>'; $query = "SELECT nazwisko,imie FROM klient ORDER BY nazwisko"; $result = mysql_query($query); while ($row=mysql_fetch_array($result)) echo"<option value=".$row['nazwisko,imie'].">".$row['nazwisko,imie']."</option>"; echo '</select><br>'; } ?> Proszę o pomoc bo pogubiłem się już Ten post edytował Wicher 27.05.2009, 10:12:52 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 14:14 |