![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam chciałbym zrobić coś na tej zasadzie:
ktoś wprowadza swój nick na strone i dostaje własny link, przesyła go znajomym i w ten sposób zyskuje nazwijmy to punkty lub co kolwiek innego. I do tego ranking, np. top 10 na głównej stronie i własna pozycja. Czy ktoś mógłby mi pomóc w zrobieniu tego, lub odesłać do poradników ? z góry dziękuję. Tutaj podaję przykład takiej strony, chcę mieć coś podobnego, lecz o innej tematyce: http://polej.ugu.pl/ moje gg 5817176 czy ma ktoś dostęp do takich skryptów lub gotowych kodów do edycji ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zwykła umiejętność korzystania z dobrodziejstw bazy danych - musisz poznać i poczytać o np. mySQL i po pierwszym lepszym kursie bez problemu to zrobisz
![]() Ten post edytował kamil4u 27.05.2009, 14:48:28 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no dobra ale ja szukam informacji na temat takiego skryptu, nie potrzebny mi cały kurs
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 17:13 |