![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
przerobiłem sobie pewien skrypt... mam kilka swoich stron, wymieniam się linkami i doprowadza mnie do szewskiej pasji jak okazuje się, że ktoś wyrzucił mi link u siebie. Sprawdzać takie ilości ręcznie jest ciężko... Mam coś takiego. CODE function check_back_link($link, $your_link) { $match_pattern = preg_quote(rtrim($your_link, "/"), "/"); $found = false; if ($handle = @fopen($remote_url, "r")) { while (!feof($handle)) { $part = fread($handle, 1024); if (preg_match("/ "(\/?)[\"'](.*)>(.*)<\/a>/", $part)) { $found = true; break; } } fclose($handle); } return $found; } gdzie $link = to zmienna pobierana z bazy - cudza strona, na której link kupuję oraz $your_link = adres mojej strony. Ale nie wyświetla nic. Czy ktoś może wie, gdzie jest problem ? Pozdrawiam i z góry dziękuję. Ten post edytował domel86 26.05.2009, 12:09:31 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 13 Dołączył: 6.07.2008 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Użycie:
Pozdrawiam. Ten post edytował kkuba 26.05.2009, 13:14:59 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 19:48 |