![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam tabele użytkowników. SELECT pokazuje wszystkich użytkowników w ładnej tabelce. Nad tabelką zrobiłem sobie linka, który sortuje mi użytkowników np. po ID (ASC) Jak zrobić aby po kliknięciu na ten sam link drugi raz posortowało mi użytkowników po ID ale DESC? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
a nie lepiej 2 linki?
daj sesje , jeśli jej nie ma dajesz asc i ją robisz , jest daj desc i ją wywal |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja mam taką funkcję
i wywołanie
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 12:27 |