![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 0 Dołączył: 17.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam przygotowany formularz do rejestracji biletów. Od firmy dostałem wszelkie informacje i taki bajer, który po wpisaniu kilku słów w formularzu wyświetla podpowiedź. Oto ten kod:
Co mam z tym zrobić? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Dodać podpowiedzi.
Sory, ale to chyba nie po stronie PHP... Masz tyle tooltipów, wybierz coś sobie. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 0 Dołączył: 17.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tzn chyba muszę zrobić tak, że to co mam zapisać w pliku.
Przy formularzu umieścić jakiś kod [jaki??], który sprawi, że po pewnej akcji ajax zacznie korzystać z tego pliku i wyszuka podpowiedzi. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat że po pewnej akcji ajax zacznie korzystać z tego pliku Przynieś mi kwiatki. ALE JAKIE? -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Przynieś mi kwiatki. ALE JAKIE? Mam na myśli to, że kiedy zacznę wpisywać tekst do pola input. Załóżmy, że wpiszę Po... to pod spodem wyświetli mi się podpowiedź do Polska. Ta podpowiedź zostanie wyciągnięta (tak myślę) ze skryptu, który podałem powyżej. Problem w tym, że nie wiem jak podpiąć ten skypt pod swoje pole i jak wykonać pole z podpowiedziami. |
|
|
![]()
|
|
To nie możesz skorzystać z pierwszego lepszego skryptu AJAX autocomplete...?
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Złapałem trop.
Dzięki ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 12:39 |