![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 23.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam duży problem ze skryptem Java Script, z którym nikt od jakiś dwóch tygodni nie potrafi (bądź nie chce) sobie poradzić. Nie mam już do kogo się zwrócić dlatego piszę do Was koledzy specjaliści. Problem występuje tylko w przeglądarce IE 6. IE przestaje ładować stronę od momentu dotarcia do skryptu Java. Nie wiem co zrobić i gdzie tkwi problem. Proszę bardzo o pomoc. Strona znajduje się pod adresem www.centrum-ogrodzeniowe.pl Kontakt ze mna: PW gg: 3396147 Pozdrawiam, Marcin
Powód edycji: [erix] przeniosłem
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 171 Pomógł: 36 Dołączył: 12.01.2008 Skąd: Puszcza Mariańska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może jest to mały Offtop z mojej strony ale u mnie pod IE 6 strona działa bez najmniejszego problemu
-------------------- Jeżeli ktoś na forum Ci pomógł, możesz mu podziękować klikając w opcje "Pomógł" pod jego postem!
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 28.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strona pod IE6 wyświetla się nie całkiem poprawnie, bo w galerii powiększone obrazki "spadają" w dół. Ale zauważyłam, że spadają nie tylko w IE6. Mogłabym podłubać w kodzie za niewygórowaną cenę.
Pozdrawiam ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 332 Pomógł: 294 Dołączył: 12.10.2008 Skąd: Olkusz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem jak pod IE (nie będę specjalnie włączał alptopa dziewczyny) ale ten zmieniający się baner u góry był robiony chyba tylko z myślą o mozilli - w operze dla mnie to potrażka...
-------------------- Jeśli twoja ręka rusza do przodu powstrzymaj swój gniew; gdy wyprzedza cię twój gniew - wycofaj rękę.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:50 |