Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Closed TopicStart new topic
> pomoc w naprawie błędów w bazie
MonikaMonika
post 22.05.2009, 23:27:07
Post #1

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam serdecznie ! smile.gif

Mam następujący problem z baż danych, mianowicie wyskakuje mi błąd, który trzeba naprawić winksmiley.jpg

Oto błąd:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/local/cpanel/base/3rdparty/phpMyAdmin/export.php:190) in /usr/local/cpanel/base/3rdparty/phpMyAdmin/libraries/ob.lib.php on line 83

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/local/cpanel/base/3rdparty/phpMyAdmin/export.php:190) in /usr/local/cpanel/base/3rdparty/phpMyAdmin/libraries/header_http.inc.php on line 22

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/local/cpanel/base/3rdparty/phpMyAdmin/export.php:190) in /usr/local/cpanel/base/3rdparty/phpMyAdmin/libraries/header_http.inc.php on line 23

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/local/cpanel/base/3rdparty/phpMyAdmin/export.php:190) in /usr/local/cpanel/base/3rdparty/phpMy[...]

MySQL zwrócił komunikat:
#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '<br />
<b>Warning</b>: Cannot modify header information - headers already sent ' at line 1

A teraz do rzeczy...na bazach się nie znam, jestem lamą, sierotą i w ogóle tego nie umiem, nie rozumiem i nawet nie staram się zrozumieć. Opiekuję się forum i zmieniłam serwer, baza danych nie chce się przez te błędy wgrać...a ja nie wiem co naprawić. Zatem chciałąbym aby ktoś się podjął tego za mnie [ sądzę że dla znawców tematu to bułka z nutellą] Do niedawna wszelkie problemy rozwiązywał kolega, który się najzwyczajniej w świecie na mnie wypiął sad.gif . Proszę o pomoc. W zamian mogę zaoferować kawkę winksmiley.jpg

pozdrawiam, Monika

Ten post edytował MonikaMonika 22.05.2009, 23:29:20
Go to the top of the page
+Quote Post
maly_swd
post 23.05.2009, 03:07:32
Post #2

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

moge pomoc;) kawki tez sie napije i bułke z nutella poprosze:)

pisz na maila maly_swd[malpka]o2.pl

pozdrawiam

--------------------
śmieszne obrazki
Kryzys: Ser jem spleśniały, wino piję stare i samochód mam bez dachu..
+Quote Post
erix
post 23.05.2009, 13:46:37
Post #3

Grupa: Moderatorzy

Było setki razy. Zamykam. Bo było!

--------------------

ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW!
+Quote Post

Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 13.06.2025 - 03:54