![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 22.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie !
![]() Mam następujący problem z baż danych, mianowicie wyskakuje mi błąd, który trzeba naprawić ![]() Oto błąd: Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/local/cpanel/base/3rdparty/phpMyAdmin/export.php:190) in /usr/local/cpanel/base/3rdparty/phpMyAdmin/libraries/ob.lib.php on line 83 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/local/cpanel/base/3rdparty/phpMyAdmin/export.php:190) in /usr/local/cpanel/base/3rdparty/phpMyAdmin/libraries/header_http.inc.php on line 22 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/local/cpanel/base/3rdparty/phpMyAdmin/export.php:190) in /usr/local/cpanel/base/3rdparty/phpMyAdmin/libraries/header_http.inc.php on line 23 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/local/cpanel/base/3rdparty/phpMyAdmin/export.php:190) in /usr/local/cpanel/base/3rdparty/phpMy[...] MySQL zwrócił komunikat: #1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '<br /> <b>Warning</b>: Cannot modify header information - headers already sent ' at line 1 A teraz do rzeczy...na bazach się nie znam, jestem lamą, sierotą i w ogóle tego nie umiem, nie rozumiem i nawet nie staram się zrozumieć. Opiekuję się forum i zmieniłam serwer, baza danych nie chce się przez te błędy wgrać...a ja nie wiem co naprawić. Zatem chciałąbym aby ktoś się podjął tego za mnie [ sądzę że dla znawców tematu to bułka z nutellą] Do niedawna wszelkie problemy rozwiązywał kolega, który się najzwyczajniej w świecie na mnie wypiął ![]() ![]() pozdrawiam, Monika Ten post edytował MonikaMonika 22.05.2009, 23:29:20 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 744 Pomógł: 118 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: poziome Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moge pomoc;) kawki tez sie napije i bułke z nutella poprosze:)
pisz na maila maly_swd[malpka]o2.pl pozdrawiam -------------------- śmieszne obrazki
Kryzys: Ser jem spleśniały, wino piję stare i samochód mam bez dachu.. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Było setki razy. Zamykam. Bo było!
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 03:54 |