![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 184 Pomógł: 3 Dołączył: 6.10.2006 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Poszukuje plugin do jQuery który w zależności od klikniętego linku załaduje mi inny kawałek kodu smarty ({include file="order_step2.tpl"}). Niestety nie mogę się doszukać. -------------------- eclipse :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Zostaje tylko AJAX + jakaś zmienna sesyjna.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 184 Pomógł: 3 Dołączył: 6.10.2006 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jednak udało mi się wygooglować: http://ferrante.pl/2007/08/07/jquery-to-latwe-3/
-------------------- eclipse :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
kod ktory znalazles ma sie nijak do opisu problemu jaki nam przedstawiles w pierwszym poscie. Nastepnym razem pisz dokladnie o co ci chodzi
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 19:55 |