![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 9 Dołączył: 16.09.2005 Skąd: Rybnik Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Oto treść kodu:
Wszystko było by ok ale chciałem aby wypisało do tablicy wszystkie dane! A jak widać zapsuje tylko ostatni rekord "10392" z tablicy $sQ Moze jakaś rada? -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 41 Dołączył: 6.04.2009 Skąd: Gdańsk/okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jeżeli przypisujesz do $aRow cały czas nową tablicę, to czemu się dziwisz?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 355 Pomógł: 50 Dołączył: 20.08.2007 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zamiast $numID = explode('.', $sQ[$n]);
powinno byc chyba $numID = explode('.', $sQ[$x]); -------------------- przetwornik yt na czasie :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 289 Pomógł: 77 Dołączył: 5.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
~osl dobrze powiedział, nie zmieniaj nic tylko nie nadpisuj cały czas nowej tablicy, pomijając fakt tego tajemniczego wyniku zapytania z bazy, generalnie to powinno być tak (zaczołem od momentu, gdzie maż już tablicę $sQ
więc kod nie różni się niczym, tylko drobnym szczegółem $aRow[$n] lub $aRow[] (obydwa zadziałają) -------------------- awake
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 9 Dołączył: 16.09.2005 Skąd: Rybnik Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
thx racja pominięty szczegół " $aRow[$n] " zdało egzamin, kochanie thx
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 10:36 |