![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 3 Dołączył: 10.11.2008 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam pytanie tego rodzaju: mianowicie... Czy istnieje taki sposób (napewno istnieje ale ja go nie znam ;P) żeby obramowanie np. menu tak jak na mojej stronie nie układać z tabelki... ![]() Dzięki za pomoc ![]() Ten post edytował ignas1987 18.05.2009, 19:48:37 -------------------- Kod Kiedyś Windows Teraz Linux A kiedyś, przed kiedyś Workbench |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 89 Pomógł: 7 Dołączył: 19.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
proponuje w pierwszej kolejności przepisać stronę na divy, tu masz przykład
http://www.456bereastreet.com/lab/developi...l/finished.html -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 3 Dołączył: 10.11.2008 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@taktu - ogólnie już się zagłębiałem w ten temat... ale qrczaki... nie mogę wyśrodkować całości... wszystko przykleja mi sie do lewej strony... nawet tabelkę (bleeee) wstawiłem żeby wyśrodkować wszystkie divy ale to nic nie daje... Co robie źle? ;>
![]() -------------------- Kod Kiedyś Windows Teraz Linux A kiedyś, przed kiedyś Workbench |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 89 Pomógł: 1 Dołączył: 18.05.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Robienie strony za pomoca div jest bardzo proste jesli masz jakom kolwiek wiedze na temat css powinienes se poradzic
ale nawszelki wypadek wrzuce troszke kodu Przykladowy uklad strony podobny do ukladu twojej strony.
a tu plik style.css
Mam nadzieje ze sobie poradzisz. |
|
|
![]()
|
|
hehehe
![]() ![]() -------------------- Kod Kiedyś Windows Teraz Linux A kiedyś, przed kiedyś Workbench |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 89 Pomógł: 1 Dołączył: 18.05.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Z tymi obrazkami to trudno mi wytlumaczyc ale sprubuje powinienes miec jeden cienki obrazek jako tlo tak jak na mojej stronie moja strona a tu link do tla obrazek
najlepiej aby tlo mialo 1 px u mnie takie szerokie bo jest wzor gorne czes menu powino byc jednym obrakiem gorna czesc i dolna tez Dolna czesc I to podkladasz do tego szblonu co ci podalem w czesniej |
|
|
![]()
|
|
uuuu... Zablokowana zawartość... rysunków nie podejrze, ale już wiem chyba o co chodzi
![]() -------------------- Kod Kiedyś Windows Teraz Linux A kiedyś, przed kiedyś Workbench |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.07.2025 - 08:16 |