![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 117 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! Mam problem z aktualizacą rekordu. Jest to prosty system ocen, dodaje wartości z tym że jedna z nich nie jest poprawna. bazaTotal(tu powinno sumować wartości głosów ale po głosowaniu dodaje tylko +1), bazaStars(suma oddanych głosów, działa prawidłowo). Bawie sie z tym ale już nie mam pomysłu co jest grane
ocena-dodana
zmienne w database.php
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 366 Pomógł: 261 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ponieważ tutaj nadpisujesz sobie zmienną ocena i masz liczbe rekordów, szczerze nie wiem co chciałeś tam osiągnąć ![]() Może troche bardziej wyjaśnij zasade działania? bo ja tego `systemu oceniania` nei łapie ![]() Ten post edytował melkorm 17.05.2009, 13:59:53 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 117 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w polu bazaTotal sumuje głosy dla danego id pobierane z pola select np 5+3+3+4 i jest dzielone przez liczbe oddanych głosów z bazaStars i liczy średnią
. ale dodaje mi tylko +1 do bazaTotal zamiast np +5 dla "super" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5.07.2025 - 10:56 |