![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Stworzylem backup bazy do mojego serwera gry, po czym probowalem importowac ja z owego backupu. Blad wysypuje w tej czesci kodu:
Jedyne, co zrozumialem z tego komunikatu, to tyle, ze chodzi o gracza nr 7 i po wygooglowaniu zrozumialem, ze to proba duplikowania klucza. Niewiele w zwiazku z tym jestem w stanie zdzialac, bo nie mam pojecia co jest nie tak. Bede dozgonnie wdzieczny za wszelka pomoc. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 744 Pomógł: 118 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: poziome Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
prawdopodobnie na kolumne id w tabeli player masz zalozony klucz PRIMARY albo UNIQUE, jak go skasujesz to bedzie Ci dodawalo
pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No zajebista porada.
"Nie moge wejsc do swojego auta" - "to wybij szybe, wyrwij drzwi, i pozbadz sie alarmu" Skoro masz dumpa bazki (nie wiem czym go robiles, czy gotowym narzedziem czy samemu), to powinien sie dobrze importowac. Zmieniales cos w miedzyczasie? Wyglada ze masz dwukrotnie w dumpie dane playera o ID = 7 - nie wiem czemu - za malo danych podales. Na pewno wrzucasz dumpa do pustej bazy? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 05:07 |