![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 100 Pomógł: 1 Dołączył: 17.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem w podzieleniu wyniku z MySQL na 2 kolumny...
Próbowałem zrobić tak:
wyświetla mi to 2 kolumny, ale w nich są takie same dane :/ Jak zrobić żeby były dwie różne dane? Skrypt ma wyświetlać 2 informacje o 2 nowych użytkownikach w takiej formie: AVATAR Nick | AVATAR Nick Wysli wiadomość | Wyslij wiadomość doszedłem do czegoś takiego i prawie dobrze mi to wyświetla prawie... pokaże co napisałem:
Problem polega na tym że wyświetla mi 2 rzędy takie same.... np: ![]() ![]() ![]() ![]() a ja chcę zrobić tak: ![]() ![]() tylko coś mi nie wychodzi.... pomoże ktoś? Ten post edytował Reiven 17.05.2009, 10:33:03 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 952 Pomógł: 154 Dołączył: 20.01.2007 Skąd: /dev/oracle Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dodajesz dodatkowy licznik przebiegów pętli i w nieparzystych rysujesz początek danego wiersza z jednym elementem, a w parzystych koniec - z drugim. Temat wałkowany tyle razy, że głowa boli...
-------------------- Specjalista ds. głupich i beznadziejnych, Zyx
Nowości wydawnicze: Open Power Collector 3.0.1.0 | Open Power Autoloader 3.0.3.0 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 07:34 |