![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 420 Pomógł: 44 Dołączył: 22.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może ktoś mi podpowie tworzę diagram przypadków użycia i mam mały problem chce trzy przypadki użycia umieścić w jednym
(dodawanie, usuwanie edycja) i zabrakło mi słowa myślałem nad ewidencja ale chyba nie pasuje. A tak swoją drogą to przydał by się nowy dział na forum UML Z góry dzięki za sugestie -------------------- Sztuką jest widzieć to czego nie widać.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Akcje
Działania -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 420 Pomógł: 44 Dołączył: 22.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A może być taki przypadek "działania na liście ofert" i do tego w komentarzu co to są te działania?
-------------------- Sztuką jest widzieć to czego nie widać.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak najbardziej, możesz też użyć słowa operacje, myślę, że ten też by pasował. A komentarze dodatkowo wyjaśniające są jak najbardziej pozytywnym elementem
Pozdrawiam -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 13:54 |