![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 2 Dołączył: 11.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem w jaki sposób zrealizować odliczanie np od 25 do 0 i jak osiągnie 0 np wypisywać jakiś tekst?
Nie mam nawet pomysłu jak się takie coś robi ? ![]() Pomoże ktoś? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcesz aby robiło się to dynamicznie bez odświeżania strony? To nie jest możliwe w php. Do takich rzeczy służy javascript.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 781 Pomógł: 256 Dołączył: 29.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 385 Pomógł: 26 Dołączył: 22.03.2008 Skąd: TM Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod print 'Za <span id="sekundy" style="font-size: 20px"></span> sekundy zostaniesz przekierowany na stronę główną. <script type="text/javascript"> o=document.getElementById("sekundy") function odliczaj(o,sek){ o.innerHTML=sek if(sek>0)setTimeout(function(){odliczaj(o,--sek)},1e3) if(sek==0)window.location.href="index.php" } odliczaj(document.getElementById("sekundy"),5) // 5= ilosc sekund od ktorej bedzie odliczac </script>'; Ja używam takiego odliczania ![]() -------------------- Zapraszam na mojego bloga. Dowiedz się jak uzyskać darmowy, zaufany certyfikat albo jak rozpoznawać głos ;)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 2 Dołączył: 11.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 03:38 |