![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 2 Dołączył: 28.02.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość wywołania funkcji javascript na innej stronie tak jakby to zrobił zwykły użytkownik? Czyli otwieram stronę (fopen), wyszukuję tekst, który ma przypisaną funkcję i tak jakby "klikam" go przez PHP. Jest coś takiego możliwe? Szukałem na php.net i google i nic nie znalazłem.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź, Gelio @edit To w takim razie jest to możliwe przez javascript? Czy można wywołać funkcję javascript innej strony? W obojętnie już jaki sposób. Bardzo mi jest to potrzebne. Ten post edytował Gelio 12.05.2009, 12:21:45 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Nie jest możliwe.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat @edit To w takim razie jest to możliwe przez javascript? Czy można wywołać funkcję javascript innej strony? W obojętnie już jaki sposób. Bardzo mi jest to potrzebne. Nie można wywołać funkcji z innych stron ze względów bezpieczeństwa, ale być może pomoże Ci dodatek do FF po nazwą: Greasemonkey - czy jakoś tak ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:14 |