![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 420 Pomógł: 44 Dołączył: 22.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy zna może ktoś sposób aby przerobić Microsoft Visio 2003 w wersji angielskiej na polską?
-------------------- Sztuką jest widzieć to czego nie widać.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Napisz/zadzwoń do supportu w Microsoft. Na pewno Ci pomogą.
-------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 420 Pomógł: 44 Dołączył: 22.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety dzwoniłem i twierdzą że niemożna dla mnie to dziwne ale cóż w końcu to Microsoft.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
No to skoro nie można, to wszystkie rozwiązania mogą naruszać licencję. A tym się tutaj nie zajmujemy.
-------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
|
|
![]()
|
|
A zna ktoś coś po polsku z freeware aby można było zbudować pełen projekt w uml?
|
|
|
![]()
|
|
Z tych bardziej biednych jest Dia. Pod linuxem jest Umbrello - bardzo fajne narzędzie. Pod windę jest takie coś jak ArgoUML. Nawet dobrze się na tym pracuje, ale wymaga kilku chwil, by się z nim oswoić.
|
|
![]()
|
|
Sciągnełem sobie to agrouml ale niestety on obsługuje diagramy z uml 1.4 a mi by zależało przynajmniej na uml 2.0 ma ktoś jeszcze jakieś propozycję bo chyba pozostaje mi męczarnia z visio
A może zna ktoś jakieś instrukcje, wykłady tortiale do visio bo mnie dziś Google coś zawodzi? -------------------- Sztuką jest widzieć to czego nie widać.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 10:20 |