![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 123 Pomógł: 2 Dołączył: 13.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam nastepujący problem, ale niestety patrze i nadal nie moge znalesc odpowiedzi co jest nie tak. o to formularz:
a o to fragment kodu do uploadu kilku plikow na raz:
Czy ktos wie dlaczego nie przesyla mi 3 plikow tak jakbym chcial tylko jeden ? dzieki pozdro Ten post edytował piotrekk 11.05.2009, 11:38:44 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Nadal widzisz tylko jeden plik? -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 123 Pomógł: 2 Dołączył: 13.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pokazuje ze sa 3 przesylane, ale zapisuje tylko jeden
nie wiem.... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
przeciez kod z header i exit wykona ci sie juz po pierwszym uploadzie, wiec do nastepnych nie dojdzie.... -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
thx
nie wiem czemu tego nie zauwazylem ;-/ A sluchaj jakbym chcial nazwa każde zdjęcie pokoleji 1,2,3 to jak powinna wyglądać funkcja która by to robiła bo tak kombinuje, z for, ale trudno mi to jakoś sensownie zapisać thx |
|
|
![]()
|
|
a nie mozesz najwzyklej w swiecie incrementować w foreach jakąś zmienną $i ?
No chyba ze nie zalapalem oco ci chodzi -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
thx
"a nie mozesz najwzyklej w swiecie incrementować w foreach jakąś zmienną $i ? No chyba ze nie zalapalem oco ci chodzi" Co masz na myśli? Możesz podać jakiś przykład bo narazie nie wiem jak to odnieść do tego co napisalem... Ten post edytował piotrekk 11.05.2009, 12:39:51 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.07.2025 - 23:18 |