![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy ktoś by mi mógł powiedzieć jak od razu pobrać obrazek zamiast go wyświetlić w przeglądarce ?
Ten post edytował zientek18 10.05.2009, 15:09:01 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrobiłem tak:
Ale nie mam pojęcia jak ta funkcja działa, a angielskiego to w ogóle nie znam (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sad.gif) Ktoś pomoże ? W sumie tą 1 cześć to skopiowałem i nawet nie wiem co dokładnie ona robi |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
No to czego ty chcesz człowieku? Napisz jasno po polskiemu bo napisaleś ze chcesz pobrac plik i zapisac go. A ty pobierasz jpga i go nadpisujesz.
To ze nie kumasz to juz twoj problem. Jakbyś choc TROCHĘ pomyślał to byś poszukał polskich odpowiedników tlumacze tych funkcji file_get_contents - pobieranie zawartosci pliku file_put_contents - zapisywanie zawartości do pliku. |
|
|
![]()
|
|
No to czego ty chcesz człowieku? Napisz jasno po polskiemu bo napisaleś ze chcesz pobrac plik i zapisac go. A ty pobierasz jpga i go nadpisujesz. To ze nie kumasz to juz twoj problem. Jakbyś choc TROCHĘ pomyślał to byś poszukał polskich odpowiedników tlumacze tych funkcji file_get_contents - pobieranie zawartosci pliku file_put_contents - zapisywanie zawartości do pliku. no, ale troszkę wyrozumiałości poproszę, dopiero zaczynam z PHP nie od razu Rzym zbudowano. No jak mamy w html otwarcie pliku <a href="plik.jpg">Zobacz Zdjęcie</a> to myślałem, że jest coś podobnego, aby po kliknięciu wyskakiwało tak jak by to był plik .exe czy inny niegraficzny, aby pytał o zapisanie na dysk. |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Nie odnaleziono żadnych wyników. Taka prosta rzecz a nikt nie pomoże ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 08:35 |