![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 108 Pomógł: 3 Dołączył: 26.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Tworze stronę z profilami użytkowników i chcę aby każdy użytkownik mógł mieć swoją subdomenę. Mam włączonego wildcarta i niby wszystko działa, ale tylko w tedy gdy nazwą domeny jest ciąg samych cyfr, natomiast jeśli występują litery nic nie działa. to jest ten skrypt do odczytywania subdomen, Kod <? include("config.php"); @mysql_connect ("$mysql_host", "$mysql_user", "$mysql_password") or die ("Nie można połączyć się z MySQL"); @mysql_select_db ("$mysql_db") or die ("Nie można połączyć się z bazą $mysql_db"); mysql_query("SET NAMES 'utf8'"); $host=preg_replace ('#^www.#', '', $_SERVER['HTTP_HOST']); $adres=str_replace('domena.pl','',$host); echo "$adres"; $result = mysql_query ("SELECT * FROM users WHERE user_domain=$adres"); if ($result && $record = mysql_fetch_assoc ($result)) { foreach($record as $key => &$value) {$value = stripslashes($value);} $user_name = $record['user_name']; echo"$user_name"; } ?> proszę o pomoc bo nie wiem co zrobić aby wszystko działało poprawnie. Ten post edytował tadek92 7.05.2009, 21:33:17 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 14:38 |