![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 7.05.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam
Potrzebuje taki scrypt w javie/ajaxie jak tutaj mam nadzieje ze nie bede musial placic za niego ![]() dzieki za pomoc ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
HAHA
![]() ![]() ![]() Na początku pomyślałem sobie, że zignoruję, no ale nie mogę 1. Gotowców nie dajemy, pokaż kod to pomożemy poprawić 2. Chcesz gotowca - zapłać, ktoś musi poświęcić na to czas, czas to pieniądz. Wyobraź sobie piszę do Ciebie: napisz mi pracę mgr, "mam nadzieje ze nie bede musial placic za nią ![]() 3. Jeśli jest na stronie u nich, to zobacz jak zrobili i sam sobie ukradnij, nie proś tutaj, żeby ktoś to za Ciebie zrobił 4. Java ma się ni jak do ajaxa -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Przenoszę do Gotowe rozwiązania -> Szukam
-------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 7.05.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
OK widzialem kiedys takie scrypty na jednej stronie www i wiem ze sa darmowe dlatego dziwie sie ze kazecie sobie placic za cos co jest za frajer
no ale ok taka polacy maja juz mentalnosc dzieki za odpowiedzi pozdro |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Ok, nikt Cię nie zmusza do płacenia, ale w takim wypadku znajdź i uruchom sobie to sam, prawda że proste i logiczne? Nie umiesz? Ooops!
Przecież nawet nie podałeś czego szukasz, wiec czego się spodziewasz? Tekst o mentalności to szczyt bezczelności. Popytaj lepiej na forum onetu, bo z takim poziomem wypowiedzi, to tylko tam :/ -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
Sam sobie poradzilem lecz nie znam javy i mam problem taki ze dziala mi to pod ie ale pod firefoxem itp. dupa czego jest wina
![]() // wywaliłem śmietnik z posta ~batman Ten post edytował batman 8.05.2009, 20:54:30 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Chłopie. Jak chcesz wrzucić taki kod na forum, to zamieść go w postaci linka.
Napisz w końcu o co Ci dokładnie chodzi, a nie zaśmiecaj forum. -------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
dupa czego jest wina ![]() Twoja. Bo w podstawówce nie nauczyli cię poprawnej komunikacji międzyludzkiej. // Szkoda, że usunąłeś ![]() ![]() Ten post edytował wookieb 8.05.2009, 21:08:20 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Chłopie. Jak chcesz wrzucić taki kod na forum, to zamieść go w postaci linka. Napisz w końcu o co Ci dokładnie chodzi, a nie zaśmiecaj forum. Twoja. Bo w podstawówce nie nauczyli cię poprawnej komunikacji międzyludzkiej. // Szkoda, że usunąłeś ![]() ![]() Jacy wy jestescie niedorobieni to az mi zal ja sie staram, chcac sie podzielic gotowym scryptem wklejam kod do gotowego rozwiazania proszac o pomoc a jakis czmiel wywala mi go w cholere!!! to pytam po co jest opcja [code] ![]() ![]() brak slow i zastanowcie sie nad podejsciem do userow a potem zajmujcie sie prowadzeniem fora tego typu pozdro! Ten post edytował Leonardo 8.05.2009, 21:34:35 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamykam, żeby nie było zbędnych dyskusji. Prócz sztywnego trzymania się regulaminu, zasad i możliwości forum, trzeba też myśleć.
+10 warn za obelgi |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 09:14 |