![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 9 Dołączył: 26.09.2008 Skąd: krzesło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem czemu zagubiłem się ale po wysłaniu formularza on mi sie krzaczy
Kod <form action="skrypt.php" method="post" accept-charset="utf-8" style="clear:both;margin:10px 0 0 0; float:left;"> <h1 style="border:none;font-size:1 4px;">Zapytaj o produkt:</h1> <select name="temat" style="float:left;margin-botto m:0;margin-left:160px;margin-r ight:0;margin-top:-27px;width: 146px;"> <option>Bramy</option> <option>Napędy</option> <option>Ogrodzenia</option> <option>Serwis</option> <option>Inne</option> </select> <span style="float:left;margin:0 15px 0 0;"><p>Imię i nazwisko:</p> <input type="text" name="nick"/ ></span> <span style="float:left;margin:0 15px 0 0;"><p>Telefon\E-mail:</p> <input type="text" name="mail"/ ></span> <span style="float:left;margin:0 15px 0 0;"><p>Miejscowość:</p> <input type="text" name="city"/ ></span> <span style="float:left;"><p>Prefero wane godziny kontaktu:</p> <select name="godz" style="width:146px;"> <option>9:00 - 12:00</option> <option>12:00 - 17:00</option> <option>17:00 - 20:00</option> </select></span> <span style="float:left;margin:0 15px 0 0;"> <p>Treść wiadomość:</p> <textarea name="tresc" cols="50" rows="7"></textarea></span> <span style="clear:both;float:left;m argin:10px 15px 0 0;"><input type="submit" value="wyślij"/ ></span> </form> <?php if (!nick || !mail || !temat || !tresc) { echo "Nie uzupełniłeś wszystkich rubryk."; exit; } $wiadomosc = "Imie: ".$_POST['nick']." E-mail: ".$_POST['mail']." Miasto:".$_POST['city']." Preferowane godziny kontaktu: ".$_POST['godz']." Tresc: ".$_POST['tresc'].""; $tematyka = "Nazwa twojej strony - ".$temat; mail ("biuro@aurelius.pl", $tematyka, $wiadomosc ); echo "Dziekujemy za wysłanie do nas wiadomości,"; ?> nie ogarniam, no znaczy wydaje misie że to przez serwer który mi koduje inaczej ale nie wiem jak to zmienić |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 09:20 |