![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 156 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2003 Skąd: gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam, warto instalowac tego mozola? jak tak to skad go wziasc? dajcie jakiegos adresa
![]() -------------------- www.motorower.com.pl - kup sobie cos :]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 1.12.2003 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kilka dni temu się przesiadłem i fajne jest ajak
![]() -------------------- c'est la vie!
Programowanie, webmasterka, hardware, software, serwery, internet... - warsztat.webd.pl!!! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
zamiast / oraz pakietu mozilli polecam jej krewniaka - firefox'a (dawniej firebird) Chyba "najładniejsza przeglądarka w sieci"
![]() -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
firefox jest torche ubozszy niz jego starszy brat.. ale i tak bardzo szybki i dosc mocno konfigurowalny.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 5.09.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja osobiście wolę Mozillę jako cały pakiet niż Firefox'a.
Wcześniej eksperymentowałem z NS i Operą, ale jak narazie Mozilla jest najlepsza. W każdym bądź razie jak idę do kogoś a tam jest IE, to moja praca w tej przeglądarce kończy się natychmiast (brak zakładek, błędy itp.). -------------------- Jak stworzyć szybko działającą aplikację wolną od błędów?
Tego nie wiedzą nawet najstarsi indianie... :D Oprogramowanie jest jak katedra - budujesz, budujesz, budujesz, a potem... modlisz się! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
FireBird jest najlepszy
![]() Mozliwosci jakie daja pluginy i podstawowy zestaw "bajerow" jest w tej chwili nie do osiagniecia przez zaden inny projekt Open Source, czy nawet komercyjny (wystarczy popatrzec na takiego MSIE, ktory z rozwojem zatrzymal sie jakis czas temu). -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 197 Pomógł: 0 Dołączył: 9.09.2003 Skąd: z Marsa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja używam Mozilli 1.5 PL
i wg. mnie jest to bardzo dobra przegladarka, znacznie lepsza od IE. PS. czy jest sens przesiadać się z ww. Mozilli na FireBird'a (FireFox'a) ? Pozdro |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Miałem przed mozilla 1.5 firebirda - i kicha, cos sie wieszalo, tu nie działało... I wolno chodziło - to przede wszystkim.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 560 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2003 Skąd: Kwidzyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
IE nawet sie nie umywa do mozilli
![]() ![]() ![]() ![]() a pobrac mozna tu http://www.mozillapl.org |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 0 Dołączył: 18.07.2003 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Opera 7 rox
![]() -------------------- Gentoo Linux 64bit / PHP 5.2 / MySQL 5.1
-> Administracja serwerami Linux i FreeBSD |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 27.06.2025 - 21:04 |