![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 1 Dołączył: 5.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich.
Wiem, że podobne tematy były już poruszane, mam już super skrypta.
lecz brakuje mi pliku edit.php Jakieś sugestie co by miało być w tym pliku? Z góry dziękuje i Pozdrawiam, Ardziej |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 9 Dołączył: 12.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() Jeśli potrzebujesz pomocy - precyzuj zapytanie, powiedz do czego strona ma służyc, cokolwiek. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 1 Dołączył: 5.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sorki za źle z formułowanie pytania.
Chodzi oto iż ten skrypt służy do edycji plików *.txt Wszystko ładnie śmiga, ale po wciśnięciu Wyślij, przenosi mnie do pliku edit.php i moje pytanie to czy ktoś mógł by mi wytłumaczyć jak to naprawić? Dokładniej co ma w nim być. Ten post edytował Ardziej 5.05.2009, 17:36:54 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten cały kod jaki nam pokazałeś powinien być w pliku o nazwie edit.php...
![]() -------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]()
|
|
Dzięki, ShadowD , tego się nie spodziewałem
![]() Dziękuje bardzo, ale jak mogłem takie łupie pytanie zadać - taki banał. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 20:36 |