![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 0 Dołączył: 22.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam nie znam sie na tym wiec proszę o pomoc.
Potrzebuje taką liste na stronę w php mianowicie ma to wygladac tak: na stronie jest pole gdzie wpisujemy nazwe usera badz imie i nazwisko, niżej przycisk np "DODAJ do listy" a niżej lista osób które sie zapisały jedna pod drugą. To chyba da sie zrobic na zasadzie zmiennej, np jest sobie jakaś zmienna x do której przypiszemy np wartosc "musiek" potem ktos sie dopisuje na ta liste i zmienna x staje sie x+(taka nazwa jaka wpisał w polu) itd. Moze mi ktoś z tym pomóc? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
prosisz go gotowca ?
zły dział -> giełda ofert . |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 156 Pomógł: 15 Dołączył: 13.09.2003 Skąd: London Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Korzystasz z jakiejs bazy aby przechowywac te wpisy?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 0 Dołączył: 22.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie korzystam ale jeśli to wymagane(wolałbym nie może plik textowy) to sie załatwi.
Tak prosze o gotowca, to chyba nie jest zbyt skomplikowane dla was byście nie mogli tego w kilka min napisać, dla mnie jest to skomplikowane. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 156 Pomógł: 15 Dołączył: 13.09.2003 Skąd: London Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale celem tego forum jest pomoc ludziom, ktorzy chca sie czegos nauczyc.
|
|
|
![]()
|
|
Tak wiem.
Ale dziś wyjątkowo potrzebuje tego bo chce wystawić na stronie, napisałem tyle ile wiedziałem jak to ma wygladać odnośnie tych zmiennych a reszty nie wiem jak. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
na tym forum nie dajemy gotowców , jeśli nie chcesz robić musisz zapłacić .
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:29 |