![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 205 Pomógł: 3 Dołączył: 20.04.2009 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problem polega na tym że dodaje mi w kodzie plików <iframe src="jakas strona www"></iframe>
a po wejsciu na strone avast wyswietla ze strona jest zarazona. Dzieje sie cos takiego na serwerze w nazwa.pl i w masternet.pl ;> nie moge sie tego "czegos" pozbyc. na komputerze u siebie nie mam zadnych trojanow bo sformatowalem calosc;> ale jak teraz wyczyscic te wirusy na serwerach? Moze mi ktos pomoc? -------------------- :) na miliony przyjdzie czas...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bylo 1000 razy, zmieniasz haslo do FTP, usuwasz wirusy z kompa jak i z plikow w projekcie.
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 256 Pomógł: 7 Dołączył: 1.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
U mnie to nie pomagało... bo dostęp do serwera miało kilka osób i robił się syf, co dwa dni musiałem kasować wpisy w plikach. Zauważyłem, że bynajmniej u mnie kod iframe dodawał się tylko do plików index.php i index.html. Dlatego zmieniłem nazwę pliku na dajmy kuka.php i do htaccess dodałem wpis
Kod DirectoryIndex kuka.php RewriteEngine On RewriteRule index.html kuka.php Od dwóch miesięcy spokój. -------------------- Nie proś o to, idź i sam to zdobądź.
Zrób to, a osiągniesz sukces. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 205 Pomógł: 3 Dołączył: 20.04.2009 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zmieniłem hasła na serwery zobaczymy jutro czy pomogło
-------------------- :) na miliony przyjdzie czas...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 173 Pomógł: 121 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tutaj Temat: Prosze_o_pomoc_problem_z_virusem_JSPacked pisałem co i jak
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 08:50 |