![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 10.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!!
Jak moge otrzymac odpowiedz z pliku do ktorego został wysłany formularz??
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 259 Pomógł: 42 Dołączył: 8.04.2005 Skąd: Mława Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod success: function(zwrocila){
alert(zwrocila); } Ten post edytował korro 30.04.2009, 11:16:14 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 10.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod success: function(zwrocila){ alert(zwrocila); } no tak nie dopatrzyłem się już tego w dokumentacji ![]() ![]() Jednak korzystając z okazji mam jeszcze dwa pytania: 1 zwiazane w dalszym ciagu w jakimś stopniu z form.js: *Tworze formularz za pomocą js *Nastepnie dodaje mu atrybuty, zdarzenia i funkcje *Jednym z atrybutów jest onSubmit z wartością return false; , ktory zreszta staje sie widoczny w firebugu, jednak formularz nadal wysyla sie po nacisnieciu "Entera" Moje pytanie wiec brzmi: Jak moge zapobiec wysyłaniu formularza poprzez enter?? Czy "form.js" nie czyta atrybutów utworzonego forma?? Jeśli tak jak moge określić te atrybuty tak aby zostały odczytane?? 2. Problem z draggable * Po utworzeniu obiektów, w trakcie trwania animacji wczytywana jest funkcja draggable, ktora niestety nie działa w IE6 co znowu nie jest zbytnio uciążliwe, jednak zawiesza działanie całej animacji przez co formularz staje sie wogole nie funkcionalny. A więc: Istnieją jakieś inne dodatki drag and drop do jquery, ktore niekoniecznie działaja pod IE6 jednak w przeciwnym wypadku przerywją działanie, a nie zawieszają się ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.07.2025 - 06:10 |