![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spotkałem się kiedyś z taką stroną, gdzie były wyświetlone pliki znajdujące się na serwerze (wraz z ich rozszerzeniami, datą i rozmiarem), ale po kliknięciu na nazwę pliku następowało przekierowanie do zupełnie innej strony. Po skopiowaniu nazwy pliku i dodaniu w adresie pliku nie znajdowało. Czy da się jakoś otworzyć taki plik?
Mam nadzieję, że napisałem zrozumiale. Pozdrawiam Ten post edytował furionero 29.04.2009, 18:43:30 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 68 Pomógł: 9 Dołączył: 12.04.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Z tego co zrozumiałem to była to strona która listowała pliku z innego serwera
![]() Ja się nie spotkałem z takim czymś. A czasem stroną na którą cie przekierowywało nie był czasem localhost tzn 127.0.0.1 ![]() Może dostęp do plików jest tylko z localhosta ale wtedy nie listowało by plików ... -------------------- <?php
while($earth){ drop_bomb(); } ?> |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Była to strona znaleziona w Google. Przekierowywało mnie do jakiejś strony internetowej, która się otwierała.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 03:35 |