![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 10.04.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam. Chciałbym się dowiedzieć jakie polecacie kursy oraz książki od startu programowania na poziomie przedszkolak do poziomu doktor. Głównie interesują mnie kursy video. Chciałbym też poinformować że nie mam na tyle kasy aby kupić sobie jakieś super książki za 300zł.
Czy używałem wyszukiwarki ? Tak używałem lecz odpowiedzi na moje pytanie nie znalazłem , jedynie 100 linków do "dziwnych" kursów. Pozdrawiam, Mystic. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 1 Dołączył: 22.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 361 Pomógł: 11 Dołączył: 17.12.2008 Skąd: LU Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam kurs wideo i jest o dupe potluc, kazdy podstawowy kurs jest lepszy
![]() ksiazki mam 2 i sa w miare ok ale kazda kosztuje okolo 100 zl, najlepiej kupowac amerykanskie, dlaczego to kazdy wie ;-) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 10.04.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Zapomniałem dodać fajnie gdyby te kursy były po polsku
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Kursy dla początkujących
Książki Archiwalny temat o książkach - archiwalny nie znaczy stary Zamykam. W razie wątpliwości zapraszam na PW. -------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 4.07.2025 - 13:49 |