![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 361 Pomógł: 11 Dołączył: 17.12.2008 Skąd: LU Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
jako ze nie mam pojecia jak od podstaw stworzyc cos takiego jak kalendarz ktory bedzie wyswietlal po kolei dane miesiace oraz zeby przypisywac do danego dnia dana informacje ;p prosze o wskazowki od czego zaczac :-) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 170 Pomógł: 40 Dołączył: 14.08.2008 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
do wygenerowania kalendarza możesz wykorzystać funkcję date
dane o wydarzeniach trzymasz w bazie konstrukcja zbliżona do tego idwyd |datawyd |opiswyd| 1 |01-01-09|wydarzenie nr1 1 |01-03-09|wydarzenie nr2 1 |22-07-09|wydarzenie nr3 wynik z tabeli trzymasz w tablicy i jak generujesz kalendarz to sprawdzasz czy danego dnia coś się dzieje. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 361 Pomógł: 11 Dołączył: 17.12.2008 Skąd: LU Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czy da rade jakos przypisac taakie cos do tego skryptu (znaleziony w sieci), jestem poczatkujacy ...
</html> |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 0 Dołączył: 18.11.2009 Skąd: Legnica Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam, postanowiłem wskrzesić temat by nie zakładać nowego. Mam kod kalendarza pobrany z internetu tutaj. Problem polega na tym że w kodzie jest błąd (Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in c:\.........................index.php on line 265). Czy ktoś pomoże przerobić kod tak aby działał ?
Nie bede wklejał całego kodu bo jest on w linku. Błąd jest w tym miejscu:
który nazwiązuje do :
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 06:09 |