![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 6 Dołączył: 20.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam taki problem. Kod function addLoadEvent(func) { var oldonload = window.onload; if (typeof window.onload != 'function') { window.onload = func; } else { window.onload = function() { oldonload(); func(); } } } function prepareInputsForHints() { var inputs = document.getElementsByTagName("input"); for (var i=0; i<inputs.length; i++){ inputs[i].onfocus = function () { this.parentNode.getElementsByTagName("span")[0].style.display = "inline"; } inputs[i].onblur = function () { this.parentNode.getElementsByTagName("span")[0].style.display = "none"; } } } addLoadEvent(prepareInputsForHints); Gdyby otwierał mój forumlarz w nowym oknie, to wszystko byłoby ok. Ale chce go otworzyć w divie na głownej stronie to wtedy nie działa bo jest window.onload. Jak mogę to zmienić?? Czego mam użyć. Ten post edytował crazy191 26.04.2009, 13:34:14 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
"Złap" tego diva
Kod var x = document.getElementById('idtwojegodiva'); // następnie x.innerHHTML =; // tutaj odpowiedź z serwera (jak na moje oko ![]() -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 6 Dołączył: 20.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten kod mam zrobić w funkcji addLoadEvent(func)
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22.06.2025 - 19:39 |