![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 3.10.2003 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
szukam systemu obsługi kontaktów z klientem. przydałby mi się skrypt (GPL or whatever - darmowy), w którym:
* klient może się zalogować * przesłać swoje pytanie sprzedawcy/konsultantowi i odebrać odpowiedź * zuploadować plik (np. graficzny) i pokazać sprzedawcy * zapamiętać kilka informacji o kliencie sporządzonych przez inny skrypt czy zna ktoś jakieś tego typu rozwiązanie i może je polecić? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 3.10.2003 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
*bump*
hej, chłopaki! nie macie żadnych propozycji? ja przewaliłem masę skryptów i wszystkie były do kitu, ale musi być coś porządnego pytanie dodatkowe - jak po polsku jest "ticket" (używane w CRM'ach, online'owych systemach pomocy itp)? w tym przypadku nie chodzi o "bilet" ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Cytat hej, chłopaki! nie macie żadnych propozycji? Widać nie.Cytat pytanie dodatkowe - jak po polsku jest "ticket" (używane w CRM'ach, online'owych systemach pomocy itp)? w tym przypadku nie chodzi o "bilet" http://slowniki.onet.pl/index.html?tekst=t...tr=auto&x=0&y=0
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 197 Pomógł: 0 Dołączył: 9.09.2003 Skąd: z Marsa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Scanner mozesz podac link do jakiegos CRMa gdzie to jest zastosowane? Bo tak szczerze mowiac nie wiem o co chodzi dokladnie
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Ke?
Gdzie jest co zastosowane? Zmienna o nazwie "ticket"? a choćby WP. No jak wy się zastanawiacie nad nazwami zmiennych, to ja wysiadam... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
ja cos takiego napisalem ... 3 tys zl i masz :-)
hihi |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 21:07 |