![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, szukam skryptu do mojego logowania
Tak zeby od czasu logowania, gdy user przez 5 min nie odswiezyl strony lub nie byl aktywny wylogowywalo go. Tak jak jest na forach. Nie robisz nic przez jakis czas to cie wylogowuje. Nigdy sie ciastkami nie bawilem i pierwsze proby nie wyszly. Pozdrawiam Ten post edytował MateuszScirka 25.04.2009, 10:34:59 -------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://pl2.php.net/manual/pl/function.setcookie.php
manual nie boli w przykładach masz pokazane jak upiec coś dobrego. ![]() -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Korzystasz ze standardowego mechanizmu sesji, więc http://pl.php.net/manual/en/session.config....gc-maxlifetime
btw: czemu przekierowanie robisz w JS? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No ta, ale ja tych przykladow nie czaje, dlatego pisze tu. Nawet nie wiem ktory co robi
![]() Jedyne co z manuala mozna wyczytac to skladnie COOKIE Crozin: Bo jak dam header to mi wywali blad "header arleady send" Ten post edytował MateuszScirka 25.04.2009, 10:39:09 -------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Crozin: Bo jak dam header to mi wywali blad "header arleady send" Ten temat na forum był wałkowany 1000000000000 razy poszukaj. a czego nie kumasz w tych przykładach ![]() -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
Tak tak wiem ze byl walkowany. Wlasnie rozwiazaniem na ten problem jest JS. Poza tym to logowanie to czesc skryptu i tam naglowki sa wysylane i nie ma szans uwolnic sie od tego bledu jak tylko JS ktora sprawuje sie OK. W kazdym razie nie o to mi chodzi, wystarczy mi skrypt ktory bym walnal na kazda podstrone ktory by jakby przedluzal o kolejne 5 min sesje no nic zapytam kolegi jak bedzie to mi pomoze, nie mam czasu ze slownikiem w manualu siedziec ;] Dzieki za odpowiedzi.
Ten post edytował MateuszScirka 25.04.2009, 10:56:39 -------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Tak tak wiem ze byl walkowany. Wlasnie rozwiazaniem na ten problem jest JS. Poza tym to logowanie to czesc skryptu i tam naglowki sa wysylane i nie ma szans uwolnic sie od tego bledu jak tylko JS ktora sprawuje sie OK. Bzdura, bzdura i jeszcze raz... wielka bzdura! Przeczytaj w Googleu co oznacza ten błąd.Cytat nie mam czasu ze slownikiem w manualu siedziec ;] Właśnie sprawiłeś, że przykładowo ja napewno Ci nie pomogę... bo czekasz na gotowca i ruszyć Ci się samemu nie chce.
|
|
|
![]()
|
|
Bzdura, bzdura i jeszcze raz... wielka bzdura! Przeczytaj w Googleu co oznacza ten błąd.Właśnie sprawiłeś, że przykładowo ja napewno Ci nie pomogę... bo czekasz na gotowca i ruszyć Ci się samemu nie chce. Bzdura. Nie pisalbym tu gdybym nie szukal. Manual owszem pomocny, ale gdy chodzi o tak skomplikowana konstrukcje jak wylogowywanie po jakims czasie raczej malo prawdopodobne abym rozpoznal ten kod wsrod setek innych ktore tam sa prawda? Przewrocilem pol neta ale znalazlem
Polecam kazdemu. Jeszcze taki problem, jak przerobic skrypt zeby gdy user odswieza strone zaczynal sie od nowa? Bo on wylogowuje zawsze po tym czasie nawet gdy user jest aktywny i cos robi. -------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 09:43 |