![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 25.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Piszę do was, ponieważ poszukuję "inwestora" do kultowej gry Online jaką jest Tibia. My prowadziliśmy jeden i mieliśmy "inwestora", ale nie było z nim dobrego kontaktu. Ani go nie było na gadu gadu, ani nie odpisywał na e-maile, tym bardziej nie odbierał telefonów. Kiedy prowadziliśmy tą grę, to gra zarabiała ok 1200-1400 zł miesięcznie w serwisie dotpay z smsów.(mamy udokumentowane screenem - pokaże jeżeli będzie Pan zainteresowany. Teraz Pan pewnie sobie pomyśli, dlaczego sami nie zainwestujemy i dlaczego sami nie będziemy zarabiać. Otóż, my nie mamy 18 lat, a jednym z ważniejszych wymogów dotpay'u jest mieć ukończone 18 lat, mieć numer nip, aby móc podpisać umowę o dzieło. Czego my oczekujemy od inwestora? - Serwera dedykowanego z windowsem. - Konta w dotpay (aby miał) - Dobrego i miłego kontaktu Dziękuje i pozdrawiam. Mc |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 226 Pomógł: 23 Dołączył: 2.10.2007 Skąd: Słupsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukacie żółwia który Wam serwer kupi. Jakby chodziło o NIP to do mamy byście polecieli
![]() -------------------- banan wszyscy.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
NIP można mieć od 16 lat
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
NIP można mieć od 16 lat Popieram, ja mam 17 lat i mam NIP. Chłopaki szukają sponsora, a nie kogoś z NIP'em. -------------------- > > > Tworzenie stron < < <
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 226 Pomógł: 25 Dołączył: 4.07.2007 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Załózcie konto na mame ale placcie wy ;p
PS. A propo, to jak zdobyc NIP, do urzędu? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Składasz dokument NIP-3(taki numer bodajże) do Urzędu Skarbowego.
Poza tym ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 890 Pomógł: 339 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do urzędu skarbowego po formularz. Nip dostajesz listem poleconym.
Ale czasami głupie baby z okienka robią problemy twierdząc, że potrzebują pieczątkę firmy, dla której pracujesz. Wtedy grzecznie im tłumaczysz, że będziesz pracował o umowę-zlecenie. |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
ja ostatnio uzyskiwałem NIP. poszedłem do biura podatkowego kupiłem tam gdzie rachunki prowadzi mój tata kupiłem panie wielką czekolade, podałem swoje dane podpisałem i 2 tygodnie później dostałem list z nadanym już NIP'em.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
a po co ta czekolada ?
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 25.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z uprzejmości?
![]() Cóż, dostałem kilka ofert z tego forum ![]() Pozdro. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 30.06.2025 - 13:57 |