![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!!
To jest mój pierwszy post więc za wszystkie niedogodności lub błędy z góry przepraszam!! Jak w temacie mam problem z blogiem mam go w wordpresie na własnym hostingu.Sprawdzałem ostatnio wygląd mojego bloga w róznych wyszukiwarkach i wszystko jest w porządku oprócz wyszukiwarki internet explorer która wyświetla mojego bloga inaczej z błędem. Dokładnie mówiąc posiadam dwa sidebary po prawej stronie obok siebie i jeden jest wyświtlany na samym dole ,mam na myśli że wszystkie informacje które powinny się wyświetlac na górze saidbara takie jak kategorie itp. pokazują się na samym dole?? Czy ktoś z was zetkną się z takim problemem kiedyś i może wie co powinnienem zrobic? Z góry dziękuję i pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
róznych wyszukiwarkach i wszystko jest w porządku oprócz wyszukiwarki internet explorer która wyświetla mojego bloga inaczej z błędem. a nie czasem przeglądarki? Czy ktoś z was zetkną się z takim problemem kiedyś i może wie co powinnienem zrobic? kIEpski ma zawsze jakiś problem. polecam lekturę: http://kurs.browsehappy.pl/Bugi/HomePage -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hehe tak przeglądarki a kiepski to ja jestem i nie ukrywam nie znam sie na tym wogóle dlatego tu piszę dzieki za pomoc zaraz poczytam linka co napisałeś może pomoże
|
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
mówię od razu - jeden link nie pomoże.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
ale żeś mi lekture zadał jeszcze żebym to trochę kumał
A może jakaś podpowiedź ![]() jestem kompletnie zielony |
|
|
![]()
|
|
a czy jak wyglądam jak wróżka? nie dałeś ni kody ni linku to dostałeś odpowiedź ogólną...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
hehe nie wiedziałem że go potrzebujesz, co bym musiał ci dokładnie podac żebyś mógł mi pomóc
www.wymarzonypartner.com gdy otwierasz w mozilla firfox wszystko jest w porządku jednak przy otwarciu strony przez internet explorer jeden z sidebarów znajduje się na samym dole zamiast u góry. a jaki kod potrzebujesz samego sidebara z którym mam problem wystarczy? Ten post edytował przemkooo 24.04.2009, 12:36:19 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 02:01 |