![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 119 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2009 Skąd: Sieradz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co wpisac zamias HMMMMMMMMM zeby przenioslo mnie na strone l_95.php...? Robiłem tak ze <button onclick="reload(\'?strona=l_95\')"> ale nie działa a po wpisaniu w google "button onclick" drugim wynikiem jest "<button onclick()> not working", wiec chyba to tak nie zadziała... a wiec co wpisac w HMMMMMMMM? hmm? ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 41 Dołączył: 6.04.2009 Skąd: Gdańsk/okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
poczytaj o funkcji header.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 119 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2009 Skąd: Sieradz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ktos ma moze latwiejsze i bardziej racjonalne odpowiedzi?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 41 Dołączył: 6.04.2009 Skąd: Gdańsk/okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a co jest nieracjonalnego w mojej odpowiedzi?
i co może być łatwiejszego niż chociażby wrzucenie w google header php albo poszukaniu w manualu php? Ten post edytował osl 23.04.2009, 23:48:26 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 173 Pomógł: 121 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 68 Pomógł: 9 Dołączył: 12.04.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Może przed php kurs JS ?
Kod <button onclick="window.location='http://google.pl'">google</button> Lepiej zapisz sobie to jako SUPERBARDZOWAZNE.htm jak niebedziesz czegos wiedzial to to sobie otworzysz i klikniesz na ten przycisk -------------------- <?php
while($earth){ drop_bomb(); } ?> |
|
|
![]()
|
|
bounty powinienes zostac tutaj adminem bo widze, ze potrafisz czytac
Robiłem tak ze <button onclick="reload(\'?strona=l_95\')"> ale nie działa Robilem
W zaden sposob nie działa... P.S.@osl... Ty to powiedziałes... Ja nie powiedziałem ze cos w twojej wypowiedzi było nieracjonalnego... ![]() |
|
|
![]()
|
|
racja. tylko dyskretnie zasugerowałeś na temat odpowiedzi. co z tego że moja była wtedy jedyną...
w żaden sposób nie działa... nic nie wypluwa? na pewno masz włączone raportowanie wszystkich błędów? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 68 Pomógł: 9 Dołączył: 12.04.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Jeżeli nie działa musi wypluwać coś takiego :
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by Mam rację? Włącz raportowanie błędów. -------------------- <?php
while($earth){ drop_bomb(); } ?> |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 110 Pomógł: 10 Dołączył: 3.09.2006 Skąd: Bishop Auckland Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
2 to czas po jakim ma Cię przenieśc liczony w sekundach |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 16 Dołączył: 19.02.2005 Skąd: Dębica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@osl,ExPlOiT: czytajcie uwazniej, xSlash już wypluwa jakieś dane - zastosowanie headera tylko wywali mu krzaki
@bounty: dobre rozwiązanie i słuszna uwaga ^^ @TheaSiX: od kiedy meta tagi stosuje sie w body? @xSlash: wywal jednego forma. Nie wiem w ogole jak ci to dziala jesli masz tagi html w skrypcie php bez printa. Jak na moje oko (ktorego posiadam sztuk 2) to PHP nie jest ci tu w ogole potrzebne. Posłuchaj bounty. -------------------- Psik!! A masz!! ...chamie - Porucznik Borewicz
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 110 Pomógł: 10 Dołączył: 3.09.2006 Skąd: Bishop Auckland Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@vit4n od kiedy nie mam pojęcia, wiem jednak, że zawsze próbuje różnych metod i ta akurat działa i mnie całkowicie wystarcza
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 03:16 |