![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 28.10.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam
Nie używam windows'a od ponad 5 lat . Dzisiaj zakupiłem Vistę ponieważ potrzebuję ją do 3ds max'a . Kupiłem wersję ultima te na allegro oem w "kopercie" orginalnie zapakowany etc . Wszystko jest jak być powinno po za tym , że ten oem sam się aktywuję ? Nie wpisuję nigdzie seriala chociaż mam takowego . Czy to normalne ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 29 Dołączył: 6.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja jak instalowałem też nie wpisywałem żadnego seriala, a aktualizacje mi robił, więc raczej oryginalny.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 28.10.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
mam naklejkę ale serial od naklejki jak wklepuję nie pasuje - vista jest juz aktywowana od razu po iinstalacji jak chce zmienic klucz na ten co widnieje na naklejce pisze ze błędny klucz .
link do aukcji na której zakupiłem system http://allegro.pl/item614165157_nowy_win...a_eng.html p,.s wszystko sie aktualizuje etc |
|
|
![]()
|
|
panowie z wielkim smutkiem muszę stwierdzić, że zostałem oszukany
![]() A co mnie jeszcze bardziej martwi oszukał mnie jeden z was ![]() ale jak to mówią co się uciecze to nie odwlecze ![]() Link do tematu gdzie znalazłem tą Vistę http://forum.php.pl/index.php?showtopic=119045 Pozdrawiam i dziękuję za pomoc. Ja jak instalowałem też nie wpisywałem żadnego seriala, a aktualizacje mi robił, więc raczej oryginalny. Niekoniecznie ![]() Ten post edytował aiden 23.04.2009, 22:52:15 |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
wystarczy na policje i allegro zwraca pieniądze
![]() |
|
|
![]()
|
|
już zacząłem działać
![]() Pozdro . |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 41 Dołączył: 6.04.2009 Skąd: Gdańsk/okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie odpuszczaj przypadkiem, takie rzeczy trzeba tępić. z premedytacją
![]() trzymam kciuki ![]() |
|
|
![]()
|
|
koleś zwrócił mi siano tylko za viste , tłumaczył się , że nie wiedział ,że to pirat .
Zostawić tak tą sprawę czy dawać na MS ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
na MS
![]() -------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
zostawiam tą sprawę .
Koles powiedział , że mogę pisać do M$ on już to zgłosił ., Wszystkim swoim klientom zwrócił koszty ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zostawiam tą sprawę . Koles powiedział , że mogę pisać do M$ on już to zgłosił ., Wszystkim swoim klientom zwrócił koszty ![]() Albo tylko powiedział, że tak zrobił ![]() -------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.06.2025 - 16:13 |