![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Zrobiłem następujący formularz. Niby wszystko fajnie, ale po kliknięciu na przycisk "Wyślij..." nic się nie dzieje. Czego to może być wina? Strona: http://genesismu.pl/podanie/index.htm Pozdrawiam. -------------------- Sygnaturka usunięta z powodu złamania regulaminu forum. (@Sabistik)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 110 Pomógł: 10 Dołączył: 3.09.2006 Skąd: Bishop Auckland Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak pokażesz kod tego formularza to rzuci się okiem
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 2 Dołączył: 3.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Coś jest nie tak, jeżeli w źródle strony widać skrypty PHP. Szukasz błędów nie tam gdzie trzeba. ?> |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A mógłbyś jaśniej? ;D
Próbowałem podczepić formularz za pomocą funkcji include, ale wtedy formularz się nie wyświetlał. -------------------- Sygnaturka usunięta z powodu złamania regulaminu forum. (@Sabistik)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
A czy ty wogole masz włączone php na serwerze?
Jezeli tak to sprawdz czy działa on na plikach o rozszerzeniu .htm jezeli nie to zamien .htm na .php -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Zamieniłem rozszerzenie na .php i działa - dzięki.
-------------------- Sygnaturka usunięta z powodu złamania regulaminu forum. (@Sabistik)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.07.2025 - 18:29 |