![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 7.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
z góry przepraszam za pewnie błachy problem ale jestem nieco zielony z programowania a mam takie zadanie, mam juz skrypcik, ktory wysyla maila ze strony wyglada on mniej więcej oto tak:
krótko mówiąc - zalezy mi aby błedy wyświetlane przy nie wypełnionym formularzu, zwracane byly nie tak jak teraz tylko w okienku dialogowym z blędem i przyciskiem OK bede wdzieczny za pomoc ![]() -------------------- gadżety reklamowe dla firm i instytucji
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Poszukaj JavaScript validator.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może tak. Ten post edytował MateuszScirka 22.04.2009, 19:33:15 -------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
A po co tak kombinować...? :|
Nie męcz PHP czymś, czym nie musisz. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.06.2025 - 18:03 |