![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 3.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W jaki sposbo zabezpieczyc formularz.
Ktos wypelnie sobie przykladowo ankiete. Po wyslaniu pojawiaja mu sie jego odpowiedzi oraz np. przykladowe. I w tym momencie chailbym zeby ten ktos nie mial mozliwosci powrotu do wypelniania ponownego ankiety lub mogl tylko od nowa ja wypelnic. Niiweiem moze w jakis sposob da sie wykasowac te wartosci ktore pamieta i przekazuje. Bo teraz jak da wstecz moze ja ponownie rozwiazc. Po wyslaniu i pokazaniu jego odpowiedzi musi mic moliwosc odswierzenia strony z wynikiem i tylko tyle. Probowalem zrobic to za pomoca sesij ale niestety nie wychodzi mi to tak jak trzeba ![]() __ ub jak da wstecz to zeby te informacje ktore byly przekazywane byly kasowane? zerowane? zeby poprstu ich nie pamietal pozdr. ___ [scanner] własne posty można edytować. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 165 Pomógł: 9 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wykozystaj do tego cookies albo sesje
ustaw jakas zmienna np.: wypelnione=0 jesli user wypelni ankiete to wartosc zmiennej zmien na 1 i wchodzac znowu na strone z ankieta bedzie ona juz "czysta" i gotowa do wypelniania na nowo albo zrob ze jesli jest 1 to jakies info ze ankieta zostala juz wypelniona, ponowne wypelnienie jest niemozliwe ![]() Kossa |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.06.2025 - 23:51 |