![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 170 Pomógł: 1 Dołączył: 3.09.2006 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam diva a w nim mam jako tło kwadraty o wymiarach 10x10px jest ich 1000 i jak na ten kwadrat mam nanieść obrazek o takiej samej wielkości mając zapisane położenie w ten sposób ze jest to kwadrat 3 z 1 rzędzie.
A że sam nie rozumiem pytania to to namalowałem o co mi chodzi: ![]() Ten post edytował luzak124 21.04.2009, 21:47:20 -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 274 Pomógł: 54 Dołączył: 2.05.2006 Skąd: Nadarzyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Za pomocą CSS'a ? JS ? masz dostęp do PHP ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 1 Dołączył: 22.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Mozesz wrysowac w ten obrazek z kwadracikami swoj nowy obrazeko w okreslonym mijscu na podstawie danych x y przy pomocy gd.
2. Mozesz tez nadac mu odpowiednia pozycje wzgledem nadrzednego diva przy pomocy css ten z http://onemilliondollarpage.com/ robi to przy uzyciu pierwszej metody a pozniej zaklada na to siatke <area> i wedlug niej przypisuje odpowiednie linki -------------------- Czy sprzedal sie juz czy dopiero ma? Oto pytanie, ktore stawiam wam. A czemu gdy byl, to nic tylko spal? Ze mna co lubie go gadac nic nie chcial. A czemu to gra, a tamtego nie. Chyba nas wszystkich nic nie szanuje. Jaki byl kiedy pil? Jaki byl kiedy gral? Czy to ten czlowiek sam czy moze rozni dwaj?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 17:15 |