![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 294 Pomógł: 4 Dołączył: 19.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Obecnie bardzo duzo serwisów, oferuje wstawienie za opłatą tzw. link pozycjonujący . W ofertach piszą, że nie jest on widoczny dla użtkowników, tylko dla przegladarek. Na jakiej zasadzie to działa ? Jak jest wstawiany taki link ? To coś daje ?
-------------------- ---
"kto pyta ten nie błądzi"... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
pewnie dają je albo w <!---koments---> czego user nie widzi albo w niewidocznego diva, wątpię by to działało ...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 17 Dołączył: 8.11.2008 Skąd: Libiąż Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie chodzi o to, żeby przeglądarki widziały, tylko żeby boty widziały. A chyba komentarzy nie czytają? No chyba, że wstawia się gdzieś normalnie i daje visibility: none;?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat No chyba, że wstawia się gdzieś normalnie i daje visibility: none;? Tak się da, ale jak ktoś Cię podkabluje to możesz dostać bana/filtr itp. a na pewno ktoś życzliwy się trafi(oczywiście mówię o stronie na której jest taki link), ale dla strony do którego prowadzi taki link też IMO się nie opłaca: gdy strona zostanie zbanowana/sfiltrowana(czy jak to się tam mówi) to link z takiej strony jest g.... wart. Tak więc jak ktoś Ci coś takiego proponuje to nie radzę, a jak po prostu chciałeś wiedzieć to już wiesz ![]() Ten post edytował kamil4u 21.04.2009, 18:42:30 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możliwe - nie jestem pozycjonerem, a tylko czytam od czasu do czasu inne posty
![]() Cytat nikt nie podkabluje Jak chce to podkabluje: patrzy w kopie zrobioną przez Google i ... dalej wiadomo co ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 17 Dołączył: 8.11.2008 Skąd: Libiąż Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ktoś życzliwy zawsze się znajdzie. Co do stosowania tego - ja nie stosuję, nie lubię oszukiwać. Jedynie z okazji tego tematu zastanawiałem się nad takim rozwiązaniem i rzuciłem visible po prostu
![]() |
|
|
![]()
|
|
Wymiana linkowa jest ok - ostatecznie obie strony się zgadzają i jest to w pełni wartościowe. Mówię, że nie korzystam z wszelkiego rodzaju systemów linkowych.
|
|
|
![]()
|
|
Cytat bo cale pozycjonowanie w takim razie to jest jedno wielkie oszustwo smile.gif ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 11:05 |