![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 293 Pomógł: 4 Dołączył: 28.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Temat może trochę wydawać się zdradliwy ale zaraz powiem o co chodzi. Od 2 godzin, walczę z pewnym debilizmem, i ogołociłem skrypt który napisałem, teraz do zera ( tak wiem głupia metoda, najpierw napisać, potem sprawdzić czy działa), tak wiec rozebrałem go... i doszedłem gdzie jest problem. Problem jest w tym. W ogóle koncepcja przyjmuje że identyfikator sesji pobierany jest przez POST i wykonywany w kontekście serwera a nie użytkownika. ( dla tego nie jest pobierany z Cookies) Więc mamy kod który odbiera ten PHPSSID. ( to działa poprawnie ) a potem funkcja przypisania PHPSSID ( też działa poprawnie )
Wykonałem sobie kontrolę printując do pliku zawartość POST oraz ZAINSTALOWANEJ sesji:
100 % zgodności ! czyli sesja ustawiona poprawnie. A dostępu do danych nie mam ! :/ Dałem w ramach analizy:
I nic.... nic nie dumpuje... pustka ! Jeżeli sesja jest ustawiona poprawnie, to jakim cudem może mi nie wyświetlać zawartości na serwerze... to moja sesja gdzie mam kilka wartości zapisanych, mój, id, login itp :/ (wszystko dumpuje do pliku .txt takim kodem ) ( nie jest on czescia kodu właściwego, to tylko narzędzie diagnostyczne)
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 05:29 |