![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 0 Dołączył: 7.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
tworzę plik *.zip za pomocą poniższej klasy w php http://wklej.org/id/80868/ wywołuje go za pomocą
i wszystko gra pliczek się ładnie tworzy tylko jest jeden mankament, mianowicie wszystkie pliki jpg, gif z katalogu images również chciałbym mieć w katalogu images w spakowanym ZIPie a w obecnej chwili po rozpakowaniu mam wszystko w katalogu głównym a images się wogóle nie tworzy w spakowanym pliku jest mi ktoś wstanie pomóc bo nie potrafię sam do tego dojść |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Przecież sam kazałeś w głównym. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 0 Dołączył: 7.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie w tym rzecz, chodzi o to aby po rozpakowaniu mieć plik
index.php template.tpl style.css w katalogu głównym spakowanego pliku a wszystkie pliki *.jpg , *.gif żeby znajdowały się w katalogi images i nie wiem jak wrzucić do ZIPA folder i tam przekierować wszystkie gify i jpeg ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 17 Dołączył: 8.11.2008 Skąd: Libiąż Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Próbowałeś dać storepaths na 1? Nie? To spróbuj zanim powiesz o co Ci chodzi, skoro my dokładnie wiemy o co.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat a za pomocą 'storepaths' to chyba podaje ścieżkę gdzie ma mi wszystkie pliki wrzucić a nie tylko ich część Nie... Jeśli pakujesz bez zapisywania ścieżek względem archiwum, to jak je ma potem rozpakować? Otwórz sobie np. WinRara, znajdziesz tam opcję dot. ścieżek i poczytaj w pomocy. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.06.2025 - 12:55 |