![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2009 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam poszukuję sprytnego komunikatywnego programisty który w wolnej chwili zrobi szybko kilka formularzy pod system magazynowy z zastosowaniem jQuery bądź Ajax pod bazę MYSQL proste i bez udziwnień za pieniądze oczywiście. Formularze będą zastosowane w firmie w której pracuje bo za przeproszeniem szlak mnie trafia już z systemem który działa teraz heh lepiej dalej nie opowiadać bo nóż mi się zaraz w kieszeni otwiera .
Jeżeli masz chwilkę czasu i chcesz sobie dorobić na zbliżającą się majówkę pisz śmiało. Więcej informacji podam na maila wraz z info i przykładami jak to ma wyglądać. Zakres funkcjonalności formularzy: - Wprowadzanie danych z autouzupełnieniem z innej bazy (Wpisujemy index wyświetlamy nazwę) - Szukanie danych z generowaniem wyników w odpowiedniej formatce na stronie. - Edycja wpisów w bazie danych przez stronę - oczywiście Obsługa polskich znaków - Wysyłanie wygenerowanej formatki na maila prosta tabela z danymi. - Wszystkie tabele z możliwością wstawienia na stronę (w późniejszym terminem trwają spory jak ma wyglądać ) Pozdrawiam Andrzej Żak Ten post edytował erix 20.04.2009, 18:09:39
Powód edycji: [erix] przeniosłem
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 48 Dołączył: 23.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jestem zainteresowany
e-mail: agencik@gmail.com gg: 7327064 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 25.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gdy byś się nie dogadał z kolegą powyżej - pisz gg 7437806 , don.dimas@gmail.com
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 3 Dołączył: 16.08.2007 Skąd: Oświęcim Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak coś to też jestem chętny. gg: 448643, mwolpiuk@poczta.fm
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 13.03.2007 Skąd: przeważnie poziome Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jestem zainteresowany. Kontakt: cr34@o2.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2009 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziekuję wszystkim za zainteresowanie projekt został już przyjęty do realizacji.
Pozdrawiam Andrzej |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 09:02 |