![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 14.02.2004 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spox mam już skrypt pozdrowienia .... i chciałbym im nadać blokade że osoba która wysyłą pozdrowienia to co 30 min.... myśle że może to działać na cookiesach ... ale niewiem jak to zrobic
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 166 Pomógł: 0 Dołączył: 30.01.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli chcesz na ciastkach to wpisz w wyszukiwarkę na forum [manual:a20dbc3d76]setcookie[/manual:a20dbc3d76]
Musisz zastosowac tą funkcję tuż po wysłaniu pozdrowienia -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 14.02.2004 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no dzienki jeszcze raz dzienki za czas dla mnie a czy mogbyś mi podać dokladny link bo przeszukalem i nie umnie znalesc
![]() ---------------------------- Podaje link gdzie robie strone internetową na radio ![]() http://members.lycos.co.uk/piramidaclub/radio%20style/ -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 166 Pomógł: 0 Dołączył: 30.01.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
[manual:daf3ac8dfb]setcookie[/manual:daf3ac8dfb] <- tu masz wszystko bardzo dokłądnie opisane, są przykłady musisz zrozumiec...
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 12:15 |